Wat kost het isoleren van een zolder

Wat kost het isoleren van een zolder?

Word u nou niet gek van die koud die in de winter door de ramen en kieren in de muren van uw zolder naar binnen dringt? Is het niet eens tijd om uw zolder te laten isoleren? Tegenwoordig kunt u door veel bedrijven uw zolder laten isoleren, zodat u nooit meer last hoeft te hebben van die ijzige koud die uw zolder binnenlaat. Bij zo’n aankoop kunt u gebruik maken van subsidies en leningen, en natuurlijk komen er heel veel voordelen bij kijken.

Wat zijn de kosten?

Niet ieder huishouden heeft even veel geld, en het isoleren van de gehele zolder is dan ook een grote uitgaven. U kunt op verschillende manieren uw zolder laten isoleren, zo kunt u alleen de vloer laten isoleren, maar ook de binnenzijde van of de buitenzijde uw dak. Bij deze verschillende opties zitten verschillende kosten gebonden die lopen van 1000 euro tot 3500 euro. Dit heeft natuurlijk ook te maken met of u een vlak of schuin dak heeft. U moet bedenken dat u met zo’n dakisolatie tussen de 400 en 1000 euro per jaar terugverdiend door het verminderde energieverbruik, en hier in de toekomst dus zelfs winst mee zal maken. Natuurlijk kunt u voor het aanschaffen van dakisolatie ook subsidie aanvragen of geld lenen. Door de huidige corona pandemie is er vanaf 1 juni 30% subsidie op het isoleren van uw dak, maar hier moet u wel snel mee zijn, want deze korting is niet onbeperkt. Verder is er nog een andere vorm van subsidie waarbij de koper niet 21% BTW hoeft te betalen maar 9%. Naast deze voordelen zijn er mogelijk nog andere subsidieregelingen die helpen om kosten te besparen. Dit zou u moeten navragen bij uw gemeente. Als u geen subsidie wilt krijgen, maar een lening wilt afsluiten, is dat natuurlijk ook een goede optie. Een verbouwing is een eenmalige uitgaven, waarbij een persoonlijke lening wordt aangeraden. U weet dan precies wat u iedere maand zou moet terugbetalen. Verder is de rente die hierbij betrokken is fiscaal aftrekbaar.

Voordelen van een dakisolatie

Wist u dat er 30% energie in een huis verloren gaat aan een niet-geïsoleerd dak? Door het isoleren van de zolder, krijgt het huis een grote woningcomfort, de waarde prijs van het huis gaat omhoog en daarnaast wordt ook jaarlijks bespaard op de energierekening. Doordat de energieprijzen de komende jaren enorm zullen stijgen, bespaar je op latere termijn enorm veel geld door het aanschaffen van dakisolatie. Deze dakisolatie heb je namelijk al binnen 3 tot 7 jaar terugverdiend, door de kleinere uitgaven aan uw energierekening. Uiteindelijk zijn de voordelen van zo’n dakisolatie groter wanneer u kijkt op langere termijn, dus waarom zou u deze verbouwing uitstellen als u er zelfs winst mee kunt maken in de toekomst?

One thought on “Wat kost het isoleren van een zolder?”

 1. #Hookahmagic
  Мы всегда с Вами и стараемся нести только позитив и радость.
  Ищите Нас в соцсетях,подписывайтесь и будьте в курсе последних топовых событий.
  Строго 18+

  Кальянный бренд Фараон давно завоевал сердца ценителей кальянной культуры вариативностью моделей кальянов,
  приемлемым качеством и низкой ценовой политикой. Именно эти факторы играют главную роль в истории его успеха. Не упускайте очевидную выгоду и вы! Заказывайте кальян Pharaon (Фараон) 2014 Сlick в интернет-магазине HookahMagic и оформляйте доставку в любой регион РФ. Мы гарантируем быструю доставку и высокое качество предоставляемой продукции.

  https://h-magic.su/hookahbook
  Удачных вам покупок!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *