knus en gezellig wonen

Knusse en sfeervolle woning creëren

De uitstraling van je interieur zegt heel veel, tegenwoordig wordt er steeds meer aandacht aan besteed en geld ingestoken. Het bijhouden van woontrends en vaak verwisselen van je inrichting, je houdt ervan of je vindt het helemaal niks. Helemaal  up-to-date zijn met de laatste trends en alle must-haves in huis hebben lijken steeds belangrijker. Maar naast leuke accessoires en een trendy interieur wil je ook sfeer in huis! In dit artikel geef ik je tips over hoe je een trendy interieur meer sfeer kan geven.

Knusse en sfeervolle woning creëren

Super knus en zacht

De ultieme sfeermakers zijn toch wel vouwgordijnen. Ze staan super knus in je woning en zijn in veel bijzondere stoffen te verkrijgen, zoals linnen. Perfect voor een landelijk interieur! Creëer een klassieke & knusse look in je woning met mooie semi-transparante vouwgordijnen. Wat zo fijn is, is dat je jouw vouwgordijnen helemaal zelf kunt samenstellen. Altijd tevreden met het eindresultaat, want het is helemaal naar eigen smaak!

Vouwgordijnen zijn ook nog eens gemakkelijk schoon  te maken! Je kunt de polyester vouwgordijnen van het systeem afhalen en gewoon uitwassen. Voor vouwgordijnen met verschillende stoffen kun je het beste was instructies van de fabrikant opvolgen. Nadat je ze gewassen hebt kun je de polyester vouwgordijnen strijken en weer ophangen. Er zal een heerlijke geur van wasmiddel zich door de kamer verspreiden, lekker fris en schoon!stijlvol en sfeer

Stijlvol en sfeer

Houten jaloezieën zijn super populair en ook nog eens sfeervol. Je kunt zelf het licht beheersen met de lamellen, op ieder moment van de dag kun je deze kantelen naar de gewenste stand. Zo heb jij op elk moment de sfeer in je woning zelf in de hand! Kies voor een houten jaloezie in een houttint met een houtnerf voor een warme look. Het fijne is, is dat houten jaloezieën bij alle inrichtingen passen.

Onze voorkeur gaat uit naar houten jaloezieën van Veneta.com,  ze staan heel chique en zijn netjes afgewerkt! Ook de houten jaloezie is gemakkelijk schoon te houden. Je kunt met een klamme doek de lamellen van je jaloezieën afnemen.

Om nog meer sfeer in je huis te krijgen, kun je het beste overgordijnen toevoegen. Een mooie combinatie met vouwgordijnen of houten jaloezieën! Vouwgordijnen zijn zelfs in dezelfde stof te verkrijgen, zo matcht het geheel goed met elkaar. Veneta.com levert maatwerk wat altijd past, in plaats van kant en klaar gordijnen. Zo hoef je niet meer zelf te knutselen met je raamdecoratie!

Een laatste tip die ik je wil geven is meer sfeerverlichting toevoegen. Lampen met een gloeidraad erin of gezellige kaarsen maken het helemaal compleet.

Hoe ga jij je huis knus en sfeervol maken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *