Bouwafval kan geld opbrengen

Bouwafval kan geld opbrengen

Als je gaat verbouwen bestel je vaak een container om bouwafval in te gooien. Daar komt dan ook oud ijzer, koper, zink en aluminium in terecht. En dat terwijl je hiervoor geld kunt ontvangen als je dit inlevert. De aluminium prijs is afhankelijk van vraag en aanbod, maar dat geld ook voor oud ijzer, lood, koper en zink. Dus komt er bij de verbouw van je woning aluminium of oud ijzer vrij gooi dit dan niet in de bouwafvalcontainer, maar spaar het op en breng het naar kh-metals. Je kunt ook gebruik maken van de palletbox service van kh-metals. Daarvoor hoef je alleen maar een telefoontje te plegen of een mail te sturen. Een palletbox is geschikt voor het inzamelen van kleine hoeveelheden oude metalen, maar ook voor het verzamelen van duurdere metalen zoals koper, aluminium en messing.

De waarde van aluminium:


Kh-metals is specialist in het inzamelen en verwerken van oude en duurdere metalen. Ook al is het bedrijf gevestigd in Zuidwest Nederland, ze hebben een container- en palletservice door heel Nederland en een deel van België. Kh-metals recyclet oud ijzer, en alle andere metalen waaronder aluminium. Particulieren en bedrijven kunnen terecht bij kh-metals en ze bieden voor oud ijzer en andere metalen altijd een eerlijke prijs. Deze prijs is afhankelijk van vraag en aanbod. Daarom zal de prijs van bijvoorbeeld aluminium dagelijks anders zijn. De samenstelling van een partij aluminium is ook van belang voor de prijs die geboden wordt. Heb je veel aluminium of meerdere keren per jaar een bepaalde hoeveelheid, dan kun je telefonisch contact opnemen voor een aangepaste prijs. De dagprijs voor aluminium vind je op www.kh-metals.nl.

Ophalen of zelf brengen van oude metalen:

Zowel het zelf brengen als het ophalen van oude metalen kan bij kh-metals. Als je oude metalen zelf komt brengen dan wordt de partij direct gewogen en ontvang je de dagprijs die op dat moment van toepassing is. Je kunt het bedrag gestort krijgen op je bankrekening of pinnen uit de automaat op het terrein van kh-metals. Heb je veel oude metalen dan kun je gebruik maken van de container- of palletbox service. Kh-metals zorgt er dan voor dat, na telefonisch of mailcontact, een container of palletbox komt te staan op de afgesproken plaats. Wanneer de container of palletbox vol is voldoet een telefoontje of mailtje om deze weer op te halen. Naast het geld dat deze oude materialen opbrengen werk je ook mee aan een beter milieu omdat oude metalen worden gerecycled en zo weer gebruikt kunnen worden voor andere doeleinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *