Zelfstandige bouwvakkers kiezen steeds vaker voor deze elektrische modellen

Zelfstandige bouwvakkers kiezen steeds vaker voor deze elektrische modellen

Ben jij een zelfstandige bouwvakker en op zoek naar een handige auto voor op de bouw? Of ben je een ondernemer, zoekende naar een perfecte bedrijfsauto voor jouw bouwbedrijf? Tegenwoordig zie je dat veel mensen over gaan op een elektrische auto. Dit is goed voor het milieu en dit geeft misschien wel een goed imago aan je bedrijf omdat je milieubewust aan het werk gaat. Hieronder vind je een aantal goede opties qua elektrische werkauto’s. 

Peugeot

Peugeot heeft verschillende elektrische bedrijfswagen in haar assortiment. Zo heb je de Peugeot e-Expert, de e-Boxer en sinds kort ook de e-Partner. Dat betekent dat Peugeot voor ieder wel wat wils heeft. Of je nou een compacte bedrijfswagen zoekt voor bezoeken op de bouwplaats, of een grotere bedrijfswagen met een ruimte cabine voor al jouw materialen: Peugeot heeft het.

Toyota

Je hebt ze vast wel eens zien rijden, de werkbussen van Toyota. Het merk heeft tegenwoordig ook elektrische werkbussen zoals de elektrische ProAce. De busjes zitten erg comfortabel zodat je gemakkelijk lange afstanden rijdt, of zodat je even kan uitrusten na een lange werkdag. De auto’s zijn erg ruim van binnen en dus perfect voor een werkbus in de bouw. Door de grootte van de bus is hij ook perfect om je logo op te laten bestickeren.

Mercedes-Benz

Naast Toyota en Peugeot heeft Mercedes-Benz ook meerder elektrische werkauto’s. Als je werkbussen ziet rijden dan zijn het vaak Mercedes-Benz-bussen. Tegenwoordig heeft Mercedes-Benz nu ook elektrische werkbussen: een voorbeeld hiervan is de Mercedes eSprinter. Aangezien je waarschijnlijk veel rondrijdt in je werkauto om van locatie naar locatie te rijden is het belangrijk dat je aan het milieu denkt. De bussen hebben ontzettend veel ruimte voor al je werkspullen. 

Volkswagen

Ben je op zoek naar een grotere bus waar echt al je spullen in passen? Dan zijn de werkbussen van Volkswagen wel goed voor jou en je bedrijf. Een voorbeeld van een elektrisch Volkswagen-model is de Volkswagen e-Crafter. Deze bussen zijn groot en je kan gemakkelijk in de laadruimte staan. De zijkanten zijn perfect om je logo op te laten maken en ze rijden ook nog eens ontzettend fijn. 

Zakelijk leasen?

Heb je de perfecte bedrijfswagen kunnen vinden? Veel ondernemers kiezen ervoor om de auto te leasen, in plaats van te kopen. Dit omdat een zakelijke auto leasen veel voordelen heeft, onder andere dat je niet in een keer een groot bedrag hoeft neer te leggen.

Wil jij jouw volgende bedrijfswagen ook leasen? Dan zijn er verschillende manieren hoe je kan gaan leasen: zo heb je financial lease en operationele lease. Aangezien je waarschijnlijk op zoek bent naar een elektrische bedrijfsbus, is een elektrische auto leasen op basis van financial lease de perfecte optie voor jou. Financial lease heeft fiscale voordelen én je bent meteen economisch eigenaar van het voertuig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *