houten-jaloezieen

Van verduisterende rolgordijnen tot houten jaloezieën

Bent u op zoek naar iets nieuws voor de gordijnen? Maar komt u er niet helemaal uit wat nu de beste keuze is? Laat u dan eens verrassen door de ruime collectie gordijnen, jaloezieën en lamellen op Raamdecoratie.com. Als grote online aanbieder van raamdecoratie in alle soorten en maten vindt u tussen de collectie vast en zeker wat u zoekt. Bijvoorbeeld verduisterende rolgordijnen voor op de slaapkamer, of juist trendy houten jaloezieën om de keuken van net dat beetje extra stijl te voorzien.

Alle soorten gordijnen

Wanneer u bijvoorbeeld op zoek bent naar klassieke gordijnen, vindt u op Raamdecoratie.com al een heel ruim aanbod. In verschillende kleuren, uiteenlopende stoffen en lichtdoorlatend of juist verduisterend: de collectie brengt de mooiste gordijnen bij elkaar. Maar ook voor rolgordijnen, gordijnen speciaal voor een dakraam, duo-rolgordijnen, vouwgordijnen en plisségordijnen bent u bij Raamdecoratie.com aan het juiste adres. Bekijk bijvoorbeeld eens de trendy plisségordijnen uit de VT Wonen-collectie, die zowel van boven als van beneden kunnen worden dichtgedaan. Zo bepaalt u zelf welke inkijk u heeft, hoeveel u buiten kan zien en hoeveel licht u naar binnen laat. Heel handig! Of bekijk de verduisterende rolgordijnen. In allerlei kleuren, maar één ding hebben ze gemeen: u zult in uw slaapkamer nooit gewekt worden door te veel of te fel licht.

Houten jaloezieën

Ook de collectie houten jaloezieën is het bekijken waard. Deze trendy vorm van raamdecoratie ziet u in steeds meer huizen terug. Dat komt natuurlijk door de stijlvolle uitstraling, maar het gebruiksgemak van deze houten jaloezieën zal er ook zeker mee te maken hebben. U bepaalt heel handig de mate van lichtinval en doorkijk, maar houdt de afzonderlijke panelen ook nog eens ontzettend eenvoudig schoon. Even met de plumeau of een doekje eroverheen, en voilà: uw houten jaloezieën zien er weer als nieuw uit. Ook lamellen zijn tegenwoordig allang niet meer alleen in die standaard witte kantoorlook verkrijgbaar. Laat u verrassen door de ruime collectie van Raamdecoratie.com.

houten-jaloezie-op-maat

Online service

Wanneer u uw gordijnen, jaloezieën of lamellen online bestelt, betekent dat natuurlijk niet dat u geen service mag verwachten. Integendeel! De specialisten van raamdecoratie.com zorgen ervoor dat u straks de ideale raamdecoratie in huis heeft hangen. Zo kunt u kleurstalen bestellen, gebruik maken van de montageservice en de nameetservice inschakelen. Bij deze laatste optie komen de experts bij u thuis voor een definitieve meting. Zo weet u zeker dat uw gordijnen straks precies passen.< /p>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *