Richt jouw kantoor professioneel in

Richt jouw kantoor professioneel in

Een professioneel ingericht kantoor is erg belangrijk, want een kantoor zegt veel over je bedrijf. Afhankelijk van het type werk wat je doet zal een professionele en nette kantoorinrichting meer indruk maken op klanten dan een ongeorganiseerde plek. Daarnaast draagt een goed ingericht kantoor bij aan de productiviteit en effectiviteit van je personeel.

Functionaliteit

De uitstraling van je kantoor is belangrijk, maar nog belangrijker is dat het kantoor functioneel is. Daarom moet je een kantoor nooit zomaar even snel inrichten. Het is van belang dat je hier goed over nadenkt. Kijk naar het team wat je hebt, het soort werk dat er gedaan moet worden en pas de inrichting van je kantoor hierop aan. Zorg daarbij vooral voor functionaliteit, en maak het daarna zo mooi en professioneel mogelijk qua uitstraling. Denk aan planten, vloerkleden en inspirerende teksten op de muur.

Werknemers

Denk bij het inrichten van een kantoor als eerste aan je werknemers. Zij kunnen alleen bij goede omstandigheden de beste prestaties leveren. Denk dus aan ergonomisch gekeurde stoelen en bureaus, zodat niemand last krijgt van nek en rugklachten.

Lichtinval en akoestiek

Akoestiek is belangrijk bij werkplekken, zeker wanneer het wat groter is en er veel mensen werken. Je kunt met bepaalde panelen de akoestiek al redelijk goed beheersen, eventueel kun je hierbij ook nog wanden gebruiken. Mensen moeten elkaar kunnen verstaan, er moet gebeld kunnen worden maar het moet ook niet te rumoerig zijn. Daarnaast is licht van groot belang, en dan het liefst daglicht. Dit heeft directe invloed op de productiviteit van je personeel. Over het algemeen geldt; hoe lichter hoe beter. Denk hierbij ook aan de opstelling van het beeldscherm ten opzichte van de lichtinval in een ruimte. Alleen als het scherm goed leesbaar is kan je prettig kunt werken.

Kato helpt je graag!

Zie je het niet zitten om zelf de kantoor ruimte in te richten of heb je geen tijd? Neem dan contact op met Kato. Deze partij is gespecialiseerd in kantoorinrichting en helpen je graag bij het inrichten van jouw kantoorruimte. Ben je benieuwd naar kantoren die ze hebben ingericht? Neem dan een kijkje op de website en doe inspiratie op! Heb je vragen? Neem dan contact op en laat je adviseren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *