Met een budget verbouwen

Met een budget verbouwen

Ben je net op jezelf gaan wonen of heb je net met je partner je eigen huis gekocht? Maar moet er nog veel gebeuren en heb je hier een budget voor? Dan is het handig om eens naar koopjes te kijken die er op de markt te vinden zijn. Daarom bespreken we in dit artikel hoe je op een budget je huis zelf kan verbouwen in verband met spullen en materialen die je nodig hebt.

Algemeen budget

Het is misschien gek om aan te denken, maar de Lidl en de Aldi verkopen vaak huidhoudelijke producten en gereedschap dat je nodig kan hebben tijdens het verbouwen van je huis. Deze zijn een stuk goedkoper dan het gereedschap dat je in de bouwmarkt koopt. Let daarom goed op in de folders van deze winkelketens, hier kan je er alvast eentje vinden: Aldi folder.

Budgetteren op de vloer

Er zijn verschillende manieren hoe jij kan budgetteren tijdens het leggen van je vloer, namelijk je kan er voor kiezen zelf de vloer te leggen. Dit kan je vanaf 500 tot zelfs duizend euro besparen. In dit artikel lees je hoe je zelf een pvc vloer legt. Maar het zelf leggen van je vloer is niet het enige waar je op kan besparen. Je kan namelijk ook besparen op de materialen die je nodig hebt, zoals de vloer zelf. Ga bijvoorbeeld niet naar de dure bouwmarkt of de designer vloer shops, maar zoek een outlet of partijhandel met B-keuze vloeren die zij verkopen met 30 tot 70% korting op de prijs. Hierdoor budget je aanzienlijk op het leggen van je vloer.

Je huis schilderen

Ook het schilderen kan gebudgetteerd worden zoals de vloer, wanneer je dit zelf doet bespaar je ook op de kosten. Denk er ook aan om bij de bouwmarkten te wachten of van te voren de verf te kopen, wanneer deze in de aanbieding is. Het is daarom belangrijk om jezelf eerst te oriënteren voordat je een besluit neemt. Budgetteer alleen niet op de hoeveelheid lagen je muur nodig heeft, zodat de verf goed dekt. Wanneer je dit wel doet kan je hier achteraf spijt van krijgen.

Hopelijk heb je wat aan deze tips tijdens het verbouwen van je huis en heb jij aan het eind wat geld over voor wat anders in het huis of juist buiten de deur!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *