koffie op de bouw

Goedkope koffiebekers op de bouwplaats

Niet is er prettiger dan een heerlijke kop koffie, zeker als je aan het werk bent. Het is daarom prettig als er voor iedereen koffiebekertjes klaarstaan. Meestal staan deze in de bouwkeet klaar en is er een koffieautomaat of kan koffie waaruit je koffie kunt pakken.

Wil je niet teveel aan koffiebekers uitgeven? Dan zijn er verschillende opties:

Goedkope koffiebekers van karton

Koffiebekers van karton zijn er in verschillende soorten en maten. Je kunt voor een regulier koffiebekertje kiezen, meestal worden deze in 150 cc of 180 cc geleverd. Kies ook voor grote en kleine bekertjes? Dan kun je een grote americano kiezen zoals je bij de Starbucks krijgt of kun je voor een klein bekertje met espresso gaan. Zeker als je een koffieautomaat gebruikt, is het prettig wanneer er verschillende formaten aanwezig zijn. Zo kunnen er allerlei koffieproducten worden gezet en heb je bekertjes die passend zijn. Wil je koffiebekers laten bedrukken? Dan kun je voor een bedrukking met bedrijfslogo kiezen. Deze koffiebekers zijn op grote schaal te produceren, vaak voor een aantrekkelijke prijs. Wordt er gekozen voor een bedrukking met meer details? Dan kom je meestal op een full colour bedrukking uit. Dit soort bedrukkingen kan men op een kleinere schaal laten produceren, de prijs per koffiebeker zal iets hoger zijn.

Koffiebeter karton

Goedkope koffiebekers van plastic

Koffiebekers van plastic zijn handig in het gebruik. De koffiebekertjes kunnen gebruikt worden voor het drinken van koffie, thee en andere dranken. Zowel voor bier en water als koffie of thee zijn er verschillende bekertjes. Op deze manier weet je zeker dat de bekertjes voldoende geïsoleerd zijn en kun je rekenen op een prettige manier van drinken. Kies je voor klassieke witte plastic bekertjes? Dan ontdek je al snel dat deze niet zo duur zijn, al vanaf één cent per stuk kun je plastic bekertjes bestellen. Kies je voor een andere kleur of luxere variant? Dan kost dat zo’n 20% tot 50% extra. In dat geval kun je voor koffiebekers kiezen met een speciale ribbel, waardoor koffie of thee beter geïsoleerd blijft en je jouw handen niet brandt.

Vind je het belangrijk om voor een duurzaam koffiebekertje te kiezen? Dan kun je het best voor een biologisch afbreekbare beker van karton gaan. Deze bekers worden met een speciale coating gemaakt die biologisch afbreekbaar is. Als een koffiebekertje achterblijft op de bouwplaats is dit in dat geval geen probleem en zal het koffiebekertje langzaam verteren. Bij plastic bekertjes is dit niet het geval.

Benodigdheden voor bij koffiebekers

Naast koffiebekers zijn er waarschijnlijk ook creamers, suikersticks en roerstaafjes benodigd. Voor op de bouwplaats wordt er meestal voor een grote dispenser gekozen, dat is in principe één grote doos waarin je alle benodigdheden terugvindt. Dit is ideaal! Deze dispenser kun je netjes naast de koffieautomaat of koffiekan plaatsen. Zo weet iedereen waar er suiker, melk en roerstaafjes te vinden zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *