kwaliteit verf

4x waarom je beter kunt kiezen voor kwalitatieve verf

We zijn tegenwoordig steeds beter geïnformeerd bij het uitvoeren van klussen in huis.  Een half uurtje online research doen en de meeste mensen lopen met een zelfverzekerd gevoel de verfwinkel binnen. Wat nu nog een belangrijke rol speelt? De prijs, kwaliteit en het advies natuurlijk! Maar wat betekent dit voor de verfmarkt? Beschikt de gemiddelde consument echt over meer kennis en vragen daarom steeds meer verfmerken hun faillissement aan? Of blijkt de prijs een overwegende factor te spelen om voor een bepaald verfmerk te kiezen? Laten we voorop stellen: wij raden altijd aan om voor kwalitatieve verf te kiezen. Deze kan je eenvoudig via Verf365 online bestellen en je ontvangt de verf binnen mum van tijd in huis. Maar waarom kan je eigenlijk beter kiezen voor kwalitatieve verf? Wij zetten de 4 belangrijkste redenen voor jou op een rijtje.

1. Bekend merk geeft vertrouwen

Consumenten zijn altijd op zoek naar betrouwbaarheid. Onbekende verfmerken geven dit niet direct. Je weet door de naam niet precies waar je aan toe bent. Daarom zien we vaak dat mensen voor bekende merken zoals Flexa of Histor kiezen, dit zijn merken die naamsbekendheid hebben vergaard. Online vind je genoeg ervaringen en recensies over deze merken, waardoor deze hoog in het vaandel staan.

2. Advies op maat

De consument stelt weinig eisen aan een onbekend en goedkoop merk. Vaak vragen zij zelfs niet om advies. De ‘voor die prijs zien we het wel’ mentaliteit overheerst. Bij bekende merken is dit echter niet het geval. Deze verfmerken staan bekend om het uitstekende klantencontact. Wanneer je bijvoorbeeld kiest voor Boonstoppel verf, weet je zeker dat je met al je vragen bij een vakman terecht kan. Hierdoor zal de verfklus altijd op de juiste manier worden voltooid. 

3. Hoge duurzaamheid

Goedkoop is meestal duurkoop. Dit geldt in veel gevallen zo. Zeker als het op je keuze voor verf aankomt. Om verf goedkoop te produceren wordt er vaak gebruik gemaakt van chemische middelen. Daarnaast laat de kwaliteit te wensen over. Bij goedkope verfmerken is de kans groot dat je een verfklus na enkele maanden tot een jaar weer kan herhalen. Daar word je niet vrolijk van, dat begrijpen wij heel goed. Daarom is het verstandig om altijd voor een kwalitatief verfmerk te kiezen. Zo geniet je niet alleen van advies op maat en een betrouwbare leverancier, maar ook van een verhoogde duurzaamheid. Dat bespaart je een hoop kosten op de lange termijn.

4. Breed assortiment

Vaak zien we dat goedkope merken slechts een beperkt assortiment beschikbaar stellen. Hierdoor kunnen niet alle klanten op hun wenken bediend worden, maar is het wel mogelijk om de prijs te drukken. Wij vinden dat je daarom nooit moet bezuinigen op de verf voor klussen binnen- en buitenshuis. Waarom zou je een keuze moeten maken tussen kleuren die niet bij jouw interieur of smaak passen? Een verse verflaag kan zoveel doen voor de uitstraling van een woning.  Dankzij de verftips van Verf365 ben jij in staat om een kunstwerkje af te leveren. Bezuinig hier dan ook niet op. Geniet van het brede assortiment van kwalitatieve merken zoals Boonstoppel en Sigma en verrijk jouw woning.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *