Waarom investeren in een verdiepingsvloer?

Waarom investeren in een verdiepingsvloer?

Heeft u wel eens gehoord van een verdiepingsvloer? Een verdiepingsvloer is eigenlijk precies wat de naam zegt. Het is een vloer die zorgt voor extra magazijnruimte, omdat u de vloer als een soort extra verdieping kunt zien. Op deze manier kunt u de bestaande ruimte verdubbelen, waardoor het niet meer nodig is om de bestaande ruimte uit te breiden of zelfs te verhuizen. Wel zo prettig, nietwaar? Bij sommige bedrijven heeft u de keuze uit nieuwe, maar ook tweedehands. Op deze manier kunt u geld besparen. Maar wat zijn de voordelen van een verdiepingsvloer? Daar gaan we in dit blogartikel verder op in.

Extra ruimte in het magazijn

In het magazijn draait het allemaal om het opslaan van goederen, op een zo efficiënt mogelijke manier. Wanneer u ruimte tekort komt, denkt u al gauw aan een verhuizing of een verbouwing. Echter is het niet per se nodig om te verbouwen of zelfs te verhuizen. Door een extra verdieping toe te voegen met gebruik van een zogenaamde verdiepingsvloer, is voorgaande niet meer nodig. Een verdiepingsvloer wordt ook wel een mezzanine, entresolvloer, tussenvloer of systeemvloer genoemd en is een zelfdragende etage die tussen twee etages in wordt gebouwd.

Wat zijn de voordelen van een verdiepingstoel?

Een verdiepingsvloer brengt vele voordelen met zich mee. Zo zorgt een verdiepingsvloer voor een verdubbeling van de bruikbare ruimte, is hij uitbreidbaar met een verscheidenheid aan accessoires en kunt u ervoor kiezen om hem zelf te monteren, of om de montage uit te besteden aan de specialisten van het bedrijf. Het is bij sommige bedrijven zelfs mogelijk om de verdiepingsvloer helemaal zelf samen te stellen, tot in de detail. Dit kunt u heel gemakkelijk doen met gebruik van een configurator. Noordrek is een van de bedrijven waar dit mogelijk is. We vertellen graag meer over dit bedrijf.

Noordrek

Bij Noordrek kunt u zelf uw verdiepingsvloer samenstellen met gebruik van de configurator. Op deze manier krijgt u een goed beeld van het eindresultaat. Het configureren van een tussenvloer is heel gemakkelijk en vraagt om slechts een aantal stappen. Volg gewoon de 6 stappen van het proces, vervolgens ziet u het eindresultaat. Wanneer u tevreden bent met het eindresultaat sturen de medewerkers u een geheel vrijblijvende offerte toe. Meer weten? Bekijk gerust de website van Noordrek of neem contact op voor meer informatie. De medewerker vertellen graag over de mogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *